Terugkijken op het afgelopen jaar

Wat is er dit jaar veel gebeurd zeg.
Het begon allemaal op 8 januari met de aanleg van de nieuwe rijbaan. Dit hield in dat de rijbaan is afgegraven, er plastic zeil is geplaatst, de drainage is gelegd, de eerste laag zand eroverheen is gegaan, vervolgens het worteldoek, daar bovenop een tweede laag zand gemengd met polyvlokken, de bakrand en de toegangshekken zijn geplaatst.

Op maandag 19 februari was het dan zover. De nieuwe rijbaan mocht in gebruik genomen worden. Hierna is de vereniging nog mooier en functioneler gemaakt, doordat de beukenhaag is geplant, de ledverlichting is geplaatst, er is nieuw split gekomen voor de parkeerplaats, de 20 bij 60 meter ringen zijn in de rijbaan gezet, de juryhokjes zijn geplaatst en in augustus is de parkeerplaats vergroot en volledig vernieuwd.

Ook zijn begin dit jaar het vrijwilligersplatform en de vernieuwde website gelanceerd. De website is positief ontvangen. Het vrijwilligersplatform heeft een veelbelovende start gehad, al blijven er altijd puntjes voor verbetering over.

Met deze vernieuwde accommodatie en hardwerkende vrijwilligers kon een mooi wedstrijdseizoen natuurlijk niet uitblijven. We zijn erg blij met al de positieve reacties die we hebben mogen ontvangen en kijken alvast uit naar volgend jaar. Ben je ook benieuwd naar de data van volgend jaar, deze kan je hier vinden.

Contactinformatie

Albrandswaardsedijk 198 3172 XB Poortugaal secretariaat@rhoonseruiters.nl