Bestuur

De voorzitter: Piet van der Schee

Een voorzitter vertegenwoordigt het bestuur zowel intern als extern. De voorzitter leidt de algemene vergaderingen en de vergaderingen van het bestuur en draagt zorg voor het goed functioneren van het bestuur en het naleven van reglementen en statuten.

E-mailadres: voorzitter@rhoonseruiters.nl

Het secretariaat:

Het secretariaat van de vereniging houdt zich voornamelijk bezig met de ledenadministratie. Ook worden er hier vanuit brieven en andere stukken namens de organisatie geschreven en verstuurd.

E-mailadres: secretariaat@rhoonseruiters.nl

Het wedstrijdsecretariaat: Monique Hoolhorst

Het wedstrijdsecretariaat dressuur houdt zich bezig met de administratie van de dressuurwedstrijden. Alles wat ervoor nodig is om een wedstrijd te organiseren komt vanuit dit secretariaat.
E-mailadres: wedstrijdendressuur@rhoonseruiters.nl

Het wedstrijdsecretariaat: Brenda Andeweg

Het wedstrijdsecretariaat mennen houdt zich bezig met de administratie van de menwedstrijden. Alles wat ervoor nodig is om een wedstrijd te organiseren komt vanuit dit secretariaat.

E-mailadres: wedstrijdenmennen@rhoonseruiters.nl

De penningmeester: Michael van Neck

De penningmeester van de vereniging is een externe boekhouder. Hij houdt de kas bij en beheert de bankrekeningen waarmee betalingen worden gedaan en ontvangen. Uiteindelijk kan hier een financieel jaarverslag uit opgemaakt worden.

E-mailadres: penningmeester@rhoonseruiters.nl

Algemeen bestuurslid: Patrick van Gelderen

Een algemeen bestuurslid heeft zitting in het bestuur zonder vastgestelde bestuursfunctie. Bepaalt mee met het door het bestuur gevoerde beleid en kan indien nodig een ander bestuurslid ondersteunen in diens taken.

E-mailadres: algemeen@rhoonseruiters.nl

Contactinformatie

Albrandswaardsedijk 198 3172 XB Poortugaal secretariaat@rhoonseruiters.nl