Lidmaatschap

De vereniging biedt een aantal lidmaatschappen per jaar aan. Voor iedereen is er een lidmaatschap. Als basislid profiteert u van de vele leuke kortingen op de activiteiten en telt u mee in het ledenbestand. Wilt u ook gebruik maken van de geheel vernieuwde rijbaan? Dan kunt u baklid worden, dit is inclusief basislid. Bij onze vereniging worden ook dressuurlessen en springlessen gegeven. Kijk voor meer informatie onder het kopje "Instructie". Er zijn 5 lidmaatschappen, zoals hieronder te zien is.

Soort lidmaatschap Bedrag
Basislid/Menlid/Startkaarthouder € 62,-
Baklid inclusief basislid € 202,-
Baklid inclusief lessen + basislid € 278,-
Baklid inclusief lessen + basislid + 1 extra les per week € 429,-
Donateur € 50,-
Seizoensabonnementen, bakhuur en instructie van buitenaf zijn niet mogelijk.


Overige lessen

Naast de dressuur-groepslessen die in het pakket van het lidmaatschap gekozen kunnen worden, bieden we ook andere lessen aan. De leden kunnen dit afstemmen met de instructie zelf. Voor de niet-leden is er een contactformulier om aan te geven welke lessen u wilt volgen.

Lessen Bedrag
Springles per les (niet-leden) € 15,-
Springles per les (leden) € 10,-
Overige gegevens Bedrag
Inschrijfgeld € 20,-
Jeugdkorting (tot 18 jaar gesponsord door de vrienden) € 25,-
Werkplicht 8 uur (vanaf 18 jaar) € 35,-
Vrienden
Kijk voor meer informatie onder het kopje "Vrienden".
Vrienden van de Rhoonse Ruiters Vanaf € 50,-


Tijdens het inschrijven wordt er eenmalig een bedrag van € 20,- inschrijfgeld gerekend. Ieder lid heeft een werkplicht van 8 uur, deze kan afgekocht worden door de verzilvering van 8 werkuren. Meer informatie over de werkuren? Klik dan hier om naar een artikel hierover te gaan.

Onder de 18 jaar behoor je tot de jeugd van de vereniging. Dankzij de vrienden van de Rhoonse Ruiters krijgt de jeugd € 25,- korting op elk lidmaatschap. Hiermee bevorderen we de aantrek van de jeugd en streeft de vereniging ernaar om meer voor de jeugdleden te organiseren.

Uiteraard kunt u ook donateur worden. U betaalt dan jaarlijks € 50,- ter ondersteuning van de vereniging. Een andere manier om de vereniging te ondersteunen kan door "vriend te worden". Kijk voor meer informatie bij kopje "Vrienden".

Wij hopen dat u hiermee een keus kunt maken. Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website.

Contactinformatie

Albrandswaardsedijk 198 3172 XB Poortugaal secretariaat@rhoonseruiters.nl