Beachvolleybal

De afgelopen week was er iets bijzonders aan de hand op de vereniging en werden er hele andere dingen gedaan op de rijplaat dan alleen paardrijden. Er werd namelijk van maandag tot met vrijdag gebeachvolleybald.
Op de rijplaat zijn vlakbij de kantine drie volleybalvelden naast elkaar opgezet met daarnaast nog genoeg ruimte om te rijden. Zeker iets unieks om twee sporten zo te kunnen combineren.

Overdag hebben in totaal wel 600 schoolkinderen hun gymles verruild voor een balletje slaan op het zand. Vrijdagavond was het tijd voor het bedrijventoernooi, iedereen kon zich hiervoor inschrijven mensen van alle leeftijden, van een bedrijf, sportclub, een vriendengroep, enz.
Acht teams streden voor de overwinning, de ene nog fanatieker dan de ander.
Wie er uiteindelijk gewonnen heeft weet ik niet, het team van de Rhoonse Ruiters in ieder geval niet, maar het was nog lang supergezellig en daar gaat het natuurlijk om.
Het was zeker geslaagd, van alle kanten waren er positieve reacties en wie weet kan het team de Rhoonse Ruiters volgend jaar wel revanche nemen. Moet er eerst nog wel hard geoefend worden!

Hieronder een link naar een video met het team de Rhoonse Ruiters in actie:
Beachvolleybal bij de Rhoonse Ruiters

Contactinformatie

Albrandswaardsedijk 198 3172 XB Poortugaal secretariaat@rhoonseruiters.nl