Parkeerplaats wordt vernieuwd

Er zijn weer veranderingen gaande bij de Rhoonse Ruiters, de parkeerplaats wordt namelijk vernieuwd en er zijn vlotters geplaatst om het waterpeil van de rijbak constanter te houden. Doordat er nu aan de parkeerplaats wordt gewerkt is deze tijdelijk niet beschikbaar om te gebruiken. Naar verwachting zijn de werkzaamheden voor 11 augustus klaar, maar hou deze website in de gaten voor de recente ontwikkelingen.
Update: de parkeerplaats is klaar en is weer te gebruiken.

Wat gaat er gebeuren met de parkeerplaats?
Het hek met de reclameborden erop wordt recht naar achteren doorgetrokken, hierdoor wordt de ruimte voor de parkeerplaats verdubbeld. De poort komt recht tegenover de achteringang van de rijbak en tussen de twee poorten komt een verhard pad te liggen. De afgegraven grond wordt op eigen terrein gebruikt om het talud rondom de rijbak aan te vullen en hierna wordt het ingezaaid. Tijdens schooldagen wordt de parkeerplaats door de school gebruikt en tijdens wedstrijddagen kan iedereen die naar de wedstrijd komt gebruik maken van een mooie grote parkeerplaats.

Vlotters geplaatst
Ook wordt nu het waterpeil van de rijbak automatisch door middel van twee vlotters die een pomp aansturen geregeld. Hierdoor blijft het waterpeil op een constanter niveau en blijft de bodem van de rijbak ook van een constante kwaliteit. Dit betekent dat er zelfs tijdens dit warme weer je in een stofvrije bak kan rijden.

Contactinformatie

Albrandswaardsedijk 198 3172 XB Poortugaal secretariaat@rhoonseruiters.nl