Tweede selectiewedstrijd paarden Kring Zuidwest

Tijdens het weekend van 1 & 2 juni vindt de 2e selectiewedstrijd van de Kringkampioenschappen Zuidwest plaats op het terrein van de Rhoonse Ruiters!

Op zaterdag 1 juni worden de klassen M1 t/m ZZL verreden, op zondag 2 juni de klassen B t/m L2. Op www.startlijsten.nl kunt u nu de definitieve startlijsten vinden.

Op beide dagen is er een fotograaf aanwezig. De foto's worden op deze website geplaatst en kunnen eventueel besteld worden. Wilt u niet dat er van u foto's gemaakt of geplaatst worden, dan kan u dit melden bij het secretariaat.

Een aantal regels:

  • Het is verplicht om te rijden met hoofdstelnummers, de laatste 3 cijfers van het combinatienummer aan de linkerzijde van het paard.
  • Graag 1 uur van te voren aanwezig zijn/melden i.v.m. eventuele uitvallers.
  • De mest alstublieft z.s.m. verwijderen uit de rijbaan, terrein en parkeerplaats.
  • Honden zijn aangelijnd toegestaan, maar mogen niet in de rijbaan komen.
  • De prijsuitreiking is ongeveer 30 minuten na de laatste start van de rubriek.

Parkeren
Op de dagen van de selectie wordt de plaats waar u kan parkeren met borden aangegeven, ook vindt u bij het kopje “Contact” een routebeschrijving.
Auto's met trailers en B-rijbewijs vrachtwagens kunt u parkeren op de parkeerplaats bij de rotonde. Personenauto's en C-rijbewijs vrachtwagens kunt u neerzetten op de parkeerplaats Johannapolder, deze is namelijk groter en wordt er voorkomen dat het te druk wordt op de kleinere parkeerplaats.

Wij wensen iedereen veel succes en plezier!

Contactinformatie

Albrandswaardsedijk 198 3172 XB Poortugaal secretariaat@rhoonseruiters.nl