Rhoonse Ruitercompetitie & Zomerconcours

Rhoonse Ruitercompetitie
25/26 mei, 8/9 juni & 31/1 aug. sep.

De grootste competitie van dit jaar! Om winnaar te worden van diens klasse, moeten er minimaal 8 proeven gereden worden. De winnaar ontvangt de Kampioenen statiedeken Rhoonse Ruitercompetitie 2019. Wil jij kans maken op de hoofdprijs: KEP Italia? Dan moeten er 6 dagen gereden worden. Vergeet niet dat 1 september een verplichte dag is i.v.m. de prijsuitreikingen. Het belooft een spannende competitie te worden, deelnemers zet hem op!

Rhoons Zomerconcours
6 & 7 juli

Ieder jaar is er het Rhoons Zomerconcours! Beter bekend als de 2-daagse. Dit jaar is er iets speciaals toegevoegd aan dit concours! Namelijk de kür op muziekavond. De winnaars van dit concours ontvangen wederom weer prachtige prijzen!

Kür op muziek
Z1, Z2 en ZZ-Licht pony's en paarden

Zaterdagavond 6 juli is een speciale dag op de vereniging. Het Rhoons zomerconcours van dit jaar eindigt op de zaterdag met een kür op muziekavond. Het is een officiële KNHS wedstrijd kür op muziek en de winnaar ontvangt een mooie deken! Een prachtige gelegenheid voor onze vereniging om te laten zien wat we te bieden hebben. Daarnaast een bijzondere avond om bij te zijn. Het is tevens voor het eerst dat onze vereniging dit professioneel gaat organiseren. Voor onze rijdende leden alvast heel veel succes dit weekend. Voor alle andere leden, jullie zijn van harte welkom om ons team te komen supporten. We verheugen ons nu al op een top weekend met prachtige paardensport.

Contactinformatie

Albrandswaardsedijk 198 3172 XB Poortugaal secretariaat@rhoonseruiters.nl